Algemeen

Ik organiseer Parijsreizen op maat, geheel afgestemd op uw wensen. De groepsgrootte is minimaal 6, maximaal 12 personen. Grotere groepen in overleg.

Het hotel *** , in het 11e arrondissement, wordt geregeld, zo ook alle eet- en drinkadressen en het programma ter plaatse, incl. gids (ikzelf, eventueel bijgestaan door Gerrit Jan Fonk). Vooraf verstrek ik een uitgebreide reader met dagschema van uur tot uur en de nodige info over het programma.

De hieronder genoemde prijs omvat logies, ontbijt,  consumpties onderweg, lunch en diner (normaal gebruik drankjes), 2 entrees, avondprogramma op 2 avonden!  Een dagexcursie naar bijvoorbeeld Giverny:  trein vanuit Parijs en de shuttlebus of taxi van Vernon naar Giverny – v.v. Of naar het Château de Versailles, september 2022. En in 2023 naar het Château van Vincennes.

In verband met de reistijd naar Parijs en terug, reserveer ik bij voorkeur een 7-daagse (6 overnachtingen). Zondag: aankomst in Parijs. Dinsdag: begin programma. Zaterdag: vertrek uit Parijs.

Parijs 2022. De totaalprijs € 1190,00 per persoon op basis van een tweepersoonskamer, incl. ontbijt en toeristenbelasting, d.w.z. kamer: € 450,00 + programma € 740,00).

Voor een persoon alleen is de prijs van de hotelkamer € 815,00 – prijs 2022. Er zijn nog nauwelijks eenpersoonskamers te vinden in Parijs. En we maken dan gebruik van een tweepersoonskamer voor eenpersoonsgebruik. Groot bed.

In de prijs van 2022 (programma) zit een meerprijs voor het Belcanto-restaurant op de vrijdagavond. Zie Parijs 2022. De groep heeft hiervoor gekozen.

Parijs 2023. Zie programma. De reissom was ongeveer hetzelfde.

BELANGRIJK. De voornoemde reissommen voor het programma kunnen eigenlijk pas worden vastgesteld nà de reis. Er kunnen zich altijd onvoorziene uitgaven voordoen. Voornoemde bedragen gelden dus als indicatie, maar zijn de laatste jaren steeds realistisch gebleken.

Mocht u één dag of twee dagen vóór de excursie willen aankomen en/of ook weer één dag of twee dagen nà de excursie willen vertrekken, dan regel ik dat graag. Wel zo handig om in dezelfde kamer te kunnen blijven.

Het vervoer naar Parijs, v.v. wordt door mij niet geregeld en is dus ook niet in de prijs begrepen. Met de auto naar Parijs gaan, is heel goed mogelijk. Ik informeer jullie graag over een ruime parkeergarage van ca. € 90,00 voor de hele week, op 25 min lopen vanaf het hotel. (Eerst koffers uitladen bij het hotel…)

Deze reizen worden door mijzelf voorbereid en begeleid. In principe word ik geassisteerd door Gerrit Jan Fonk, evenals ik docent Frans en (kunst)geschiedeniskenner bij uitstek.

Meer info?? Meer vragen??  Mail mij!