Algemeen

Ik organiseer Parijsreizen op maat, geheel afgestemd op uw wensen. De groepsgrootte is minimaal 6, maximaal 12 personen. Grotere groepen in overleg.

Het hotel *** , in het 11e arrondissement, wordt geregeld, zo ook alle eet- en drinkadressen en het programma ter plaatse, incl. gids (ikzelf, eventueel bijgestaan door Gerrit Jan Fonk). Vooraf verstrek ik een uitgebreide reader met dagschema van uur tot uur en de nodige info over het programma.

De hieronder genoemde prijs omvat logies, ontbijt,  drankjes onderweg, lunch en diner (in principe zonder drankjes), metro/bus, 2 entrees, avondprogramma op 2 avonden!  Een dagexcursie naar bijvoorbeeld Giverny:  trein vanuit Parijs en de shuttlebus of taxi van Vernon naar Giverny – v.v. Of naar het Château de Versailles, zoals gepland voor 2022.

In verband met de reistijd naar Parijs en terug, adviseer ik een 7-daagse (6 overnachtingen). Zondag: aankomst in Parijs. Dinsdag: begin programma. Zaterdag: vertrek uit Parijs.

In september 2021 bedroeg de totaalprijs € 1160,00 per persoon op basis van een tweepersoonskamer, d.w.z. kamer: € 510,00 + programma € 650,00).

Voor een persoon alleen is de prijs van de hotelkamer € 815,00 – prijs 2022. Er zijn nog nauwelijks eenpersoonskamers te vinden in Parijs. En we maken dan gebruik van een tweepersoonskamer voor eenpersoonsgebruik. Groot bed.

Voor 2022 zal de prijs van het programma ongeveer hetzelfde blijven. Met een eventuele meerprijs voor het Belcanto-restaurant op de vrijdagavond. Zie Parijs 2022, mochten wij hiervoor kiezen.

BELANGRIJK. De voornoemde reissommen voor het programma kunnen eigenlijk pas worden vastgesteld nà de reis. Er kunnen zich altijd onvoorziene uitgaven voordoen. Voornoemde bedragen gelden dus als indicatie, maar zijn de laatste jaren steeds realistisch gebleken.

Mocht u één dag of twee dagen vóór de excursie willen aankomen en/of ook weer één dag of twee dagen nà de excursie willen vertrekken, dan regel ik dat graag. Wel zo handig om in dezelfde kamer te kunnen blijven.

Het vervoer naar Parijs, v.v. wordt door mij niet geregeld en is dus ook niet in de prijs begrepen. Met de auto naar Parijs gaan, is heel goed mogelijk. Ik informeer jullie graag over een ruime parkeergarage van ca. € 90,00 voor de hele week, op 20 min lopen vanaf het hotel. (Eerst koffers uitladen bij het hotel…)

Deze reizen worden door mijzelf voorbereid en begeleid. Bij groepen van meer dan 10 personen word ik geassisteerd door Gerrit Jan Fonk, evenals ik docent Frans en kunstgeschiedeniskenner bij uitstek.

Ik verwacht graag uw aanvraag voor 2022! Er kan vanaf nu ingeschreven worden voor de week van 18/9 – 24/9. Er hebben zich al 10 personen (incl. leiding) aangemeld. Nog twee dus!

Het programma 2022 is in bewerking, wordt verwacht eind april 2022. Plannen genoeg! Wanneer u nog wensen heeft, verneem ik dit graag!

Meer info??  Mail mij!

Print Friendly, PDF & Email