Algemeen

Ik organiseer Parijsreizen op maat, geheel afgestemd op uw wensen. De groepsgrootte is minimaal 6, maximaal 10/12 personen. Grotere groepen in overleg.

Het hotel *** , in het 11e arrondissement, wordt geregeld, zo ook alle eet- en drinkadressen en het programma ter plaatse, incl. gids (ikzelf) en uitgebreide programmagids.
De hieronder genoemde prijs omvat logies, ontbijt,  drankjes onderweg, lunch en diner (in principe zonder drankjes), metro/bus, 2 entrees, avondprogramma op 2 avonden!  Een dagexcursie naar Giverny:  trein vanuit Parijs en de shuttlebus of taxi van Vernon naar Giverny – v.v.

In verband met de reistijd naar Parijs en terug, gaat mijn voorkeur uit naar een 6-daagse (5 overnachtingen). Maandag aankomst in Parijs. Dinsdag begin programma. Zaterdag vertrek uit Parijs.

Dit jaar (2019) bedroeg de totaalprijs € 825,00 per persoon op basis van een tweepersoonskamer, incl. een dagje Giverny naar de Tuinen van Monet. Dus voor twee personen op één kamer totaal € 1650,00. Voor een persoon alleen is de prijs: kamer + programma = € 650,00 + € 500,00 = € 1150,00. Er zijn nog nauwelijks eenpersoonskamers te vinden in Parijs.

Voor 2020 zal de prijs ongeveer hetzelfde blijven. Met een eventuele meerprijs voor het Belcanto-restaurant op de vrijdagavond. Zie Parijs 2020.

BELANGRIJK. De voornoemde reissommen voor het programma kunnen eigenlijk pas worden vastgesteld nà de reis. Er kunnen zich altijd onvoorziene uitgaven voordoen. Voornoemde bedragen gelden dus als indicatie, maar zijn de laatste jaren steeds realistisch gebleken.

Mocht u één dag of twee dagen vóór de excursie willen aankomen en/of ook weer één dag of twee dagen nà de excursie willen vertrekken, dan regel ik dat graag. Wel zo handig om in dezelfde kamer te kunnen blijven.

Het vervoer naar Parijs, v.v. wordt door mij niet geregeld en is dus ook niet in de prijs begrepen.

Deze reizen worden door mijzelf voorbereid en begeleid. Bij groepen van meer dan 10 personen word ik geassisteerd door Gerrit Jan Fonk.

Ik verwacht graag uw aanvraag voor 2020! Er kan vanaf nu ingeschreven worden voor de eerste week van september 2020. (31-08-2020 – 05-09-2020).

Het programma 2020 is in bewerking. Plannen genoeg! Zie Parijs 2020 en wanneer u nog wensen heeft, verneem ik dit graag!

Meer info??  Mail mij!

Print Friendly, PDF & Email