Algemeen

Ik organiseer Parijsreizen op maat, geheel afgestemd op uw wensen. De groepsgrootte is minimaal 6, maximaal 10/12 personen. Grotere groepen in overleg.

Het hotel *** , in het 11e arrondissement, wordt geregeld, zo ook alle eet- en drinkadressen en het programma ter plaatse, incl. gids (ikzelf) en uitgebreide reader.
Een indicatie van de prijs voor een 4-daagse (3 overnachtingen) is ca. € 500,00 per persoon, op basis van een 2-persoonskamer (€ 130,00 per kamer). Deze prijs omvat logies, ontbijt,  drankjes onderweg, lunch en diner (zonder drankjes), metro/bus, 2 entrees, avondprogramma op 2 avonden! Mochten we besluiten tot een dagexcursie naar Giverny, dan is er een meerprijs voor het treinvervoer vanuit Parijs en de shuttlebus van Vernon naar Giverny – v.v. van ca. € 40,00 p.p.

In verband met de reistijd naar Parijs en terug, gaat mijn voorkeur echter uit naar een 5-daagse (4 overnachtingen) en dan bedraagt deze prijs ca. € 650,00 per persoon op basis van een 2-persoonskamer. De prijs voor een éénpersoonskamer uitgaande van  € 110,00 per dag zal incl. programma ca € 850,00 bedragen. Er is helaas weinig prijsverschil tussen een één- en een tweepersoonskamer. Maar, …..ter plekke heb je geen geld meer nodig…

BELANGRIJK. De voornoemde reissommen voor het programma kunnen eigenlijk pas worden vastgesteld nà de reis. Er kunnen zich altijd onvoorziene uitgaven voordoen. Voornoemde bedragen gelden dus als indicatie, maar zijn redelijk waarheidsgetrouw.

Mocht u één dag of twee dagen vóór de excursie willen aankomen en/of ook weer één dag of twee dagen nà de excursie willen vertrekken, dan regel ik dat graag. Wel zo handig om in dezelfde kamer te kunnen blijven.

Het vervoer naar Parijs, v.v. wordt door mij niet geregeld.

Deze reizen worden door mijzelf voorbereid en begeleid. Ik verwacht graag uw aanvraag!

Meer info??  Mail mij!

Nog een paar foto’s….

Een prachtige gevel in het XIe arrondissement, vlakbij het hotel.

 

Tijdens de “Le Marais”-wandeling komen we voorbij het prachtige Hôtel de Sens!

Place de la Concorde in het avondlicht

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Print Friendly, PDF & Email